Kirjojen kannet korkearesoluutiokuvina
Klikkaa kansikuva suuremmaksi

 

1000 erilaista menopeliä

Mahtava menopelikirja, jossa tarkasti piirretyt kuvat ja selkeä jaottelu. Tämän kirjan parissa viihtyvät hieman isommatkin lapset.


95 teesin selitys


Äidin vuosi

Pohdiskelevat tekstit tarjoavat arkisia oivalluksia uskosta. Ne kertovat äidin vuoden iloista ja suruista, väsymyksestä ja jaksamisesta.


Aamun ja toivon sanoja

Isotekstinen hartauskirja, jossa Suokunnaan tekstejä painottavat värikuvat suomalaisesta luonnosta, joka pelkällä olemassaolollaan ylistää Jumalan suurta luomistyötä.


Aikaa Utössä


Ajan hiekkaan piirretty polku

Viides runokokoelma lukijoidensa rakastamalta runoilijalta. Helena Viertola näyttäytyy herkkävireisenä elämän eri sävelten tulkkina.


Ajattelen sinua

Ihastuttava Lillebi-kirja on täynnä yksinkertaisia mutta viisaita ajatuksia.


Ajattomia ajatuksia

Upea lahjakirja sisältää suomalaisten taiteilijoiden, kirjailijoiden, runoilijoiden, poliitikkojen ja tiedemiesten ajatelmia ja mietelmiä.


Ajatuksia ilosta


Ajatuksia onnesta

Ihastuttava nostalginen kirja, joka sisältää viisaita ja lämpimiä ajatuksia onnesta ja hyvästä elämästä.


Ajatuksia toivosta

Ihana, virkistävä kirja itselle tai lähimmäiselle lahjaksi. Nostalgiset kuvat ja Raamatun vahvistavia sanoja.


Alfons Almin taistelut


Amiraali ammus ja merirosvojen aarre

Wenkoolien hyväntuuliset ja sopivan jännittävät seikkailut vievät mennessään. Kirjojen kuvitus on kerrassaan hurmaavaa ja siinä riittää tutkittavaa moneksi kerraksi.


Anna minulle pala taivasta


Armahda


Armias, ole suojani

Rukouskirja sisältää kokoelman rakkaim­pia rukouksia. Kuvituksena nostalgisia enkelikiiltokuvia. Kirja sopii sekä yhdessä lapsen kanssa luet­tavaksi että jo lukemaan oppineelle.


Armon leipää riihirukiista

Pertti Pietarinen on koonnut Heikki Mustakallion teksteistä hartauskirjan, joka muodostaa väljän kaaren adventista tuomiosunnuntaihin. Heikki Mustakallio, kuulun Mustakallion pappissuvun jäsen, edusti herännäisyyttä, mutta hänen tekstinsä eivät lokeroidu mihinkään suuntaukseen: ne julistavat Kristuksen rakkautta kaikille.


Armonkerjäläinen rusinapullakristittyjen maassa

Tämä kirja on syntynyt tavallisen suomalaisen arkipäivästä luterilaisen kirkon hiljaisena jäsenenä. Kirjoittaja nostaa esille kipeitäkin päivänpolttavia kysymyksiä, joiden kanssa kirkko kamppailee.


Aseman puistossa

Tässä kirjassa on kiehtovaa ja hivenen salaperäistä tunnelmaa. Se syntyy omintakeisista, muusta ympäristöstään-erottuvista rakennuksista ja vanhoista puistokasveista – historiasta, joka on jännittävällä tavalla olevan läsnä.


Astra ja avaruuskakut


Aurinkovoimaa

Aurinkoenergiaa uhkuvat kuvat ja runoilijan oivaltavat tekstit kietoutuvat yhteen teoksessa, joka virkistää mieltä ja vahvistaa sydäntä.


Autuuden ajatuksia

Kokoelma hengellisiä tekstejä, jotka lohduttavat ja valavat toivoa sekä korostavat armon sanomaa. Mittavasta tekstikokoelmasta löytyy oikeat sanat joka hetkeen.


Avulias tuhatjalkainen

Tämän kirjan loruissa on taustalla opetus, mutta tärkeintä on kuitenkin ilo ja kielellä leikkiminen.


Baletin tähti – Kertomus tanssijasta, joka unohti roolinsa

Baletin tähti - ainutlaatuinen kirja kaikille baletin ja sadun lumosta kiinnostuneille lukijoille.


Balettiaarre

Balettiaarre on ihastuttava pienen ballerinan ensimmäinen opaskirja baletin maailmaan.


Crux spes unica – risti, ainoa toivo

Piispa Olavin Rimpiläisen juhlakirjan ovat toimittaneet teol. tri. Jouko Heikkinen ja teol. lis. Veijo Koivula. Kirjoittajina on asiantuntijoita eri alueilta ja kirjan kolmekymmentä artikkelia käsittelevät raamattuteologiaa, kirkon oppia, käytännöllistä teologiaa ja kirkkohistoriaa.


Dinosaurus tarrakirja

Kirja sisältää yli 250 tarraa ja tuhdisti tietoa dinosauruksista.


Eläimet


Eläimet puuhissaan


Elämä on ihana – vaikka välillä ois pihalla


Elämän leipää

C.O. Rosenius on pohjolan tunnetuimpia ja luetuimpia hengellisiä kirjailijoita. Elämän leipää on jykevä kotien hartauskirja, jota on luettu monissa kodeissa päivittäin vuosikaudet.


Elävää vettä

Eävää vettä -kirjan teksteissä on läsnä lohduttava ja toivoa antava Jumala.


Kirja on isotekstinen ja sopii hyvin lahjakirjaksi.


Emily ja huvipuisto


En minä kuole vaan elän

Tässä teoksessa tuodaan julki omalle ajallemme keskeisiä ajatuksia suuren uskonpuhdistajan mittavasta henkisestä perinnöstä. Teos osoittaa jälleen, kuinka Luther ei ole kuollut vaan elää ja julistaa.


En minä mitään pelkäisi

Kirja sopii niin kotona yhdessä lapsen kanssa luettavaksi kuin seurakunnan kerhoihinkin.


Enkeleistä


Enkeli

Postikortti klassisella enkelikuvituksella.


Et ole yksin

Et ole yksin sisältää Hanna Ekolan tulkitsemana Siionin kanteleen lauluja.


Evankelis-luterilaisen kirkon tunnustuskirjat

Tunnustuskirjat on kokoelma oppia selittäviä teoksia, jotka määrittelevät luterilaisen kirkon opin. Tärkeimpänä ohjeenaan tunnustuskirjojen laatijat pitivät periaatetta, että kaikkea oppia kirkossa on tutkittava ja arvioitava Raamatun mukaan.


Fimbul-talvi

Hyytävän jännittävä seikkailukertomus, jossa muinaiset skandinavian jumalat heräävät eloon. Tämä kirja pitää otteessaan.


Fun Finland

Hyödyllinen lahja vaikkapa maahan saapuvalle vaihto-oppilaalle tai liikekumppanille, sillä kirja paljastaa kaiken oleellisen suomalaisista. Teksti on sekä suomeksi että englanniksi.


Fun Finland -venäjäksi

Hauskoin kuvin ja tekstein kirja kertoo suomalaisten tavoista ja harrastuksista - venäjäksi tietenkin


Galatalaiskirjeen selitys

Martti Lutherin pääteoksia. Hän piti sitä tärkeänä erityisesti siksi, että - Roomalaiskirjeen ohella - nimenomaan Galatalaiskirjeessä tulee "pelastus yksin armosta uskon kautta" kirkkaana ja lohdullisena esille.

Höyhen

Höyhenen keveä postikortti Heli Kolhon ja Tuula Turusen kirjasta Siivellä. Kortin kääntöpuolella Turusen runo.


Hedbergin Testamentti

Rovasti Fredrik Gabriel Hedberg ei ole vain yhden hengellisen liikkeen isä vaan yksi Suomen kirkon huomattavimpia vaikuttajia. Tähän kirjaan on valittu neljä Hedbergin uudelleen suomennettua ja kieliasultaan uudistettua teosta.


Helposti hyvää

Jokainen kirjan 320 reseptistä koostuu vain viidestä raaka-aineesta. Niiden avulla syntyy herkullisia salaatteja, keittoja, liha-, kala-, ja kasvisruokia sekä jälkiruokia.


Hengellinen aarreaitta

Tämä päivittäishartauskirja on täynnä Lutherin voimakasta sanankäyttöä; hän ei nöyristele ihmistä vaan rakastaa Jumalaa.


Hengellinen virvoittaja

Päivähartauskirja tämän päivän ihmiselle, joka kaipaa hengellistä virvoitusta ja syventymistä kirkkomme oppi-isän ajatteluun.


Henki ja kirjain

Henki ja kirjain kuuluu kirkkoisä Augustinuksen (354–430) uskonopillisiin pääteoksiin, josta muiden muassa Luther on ammentanut vahvistusta julistukselleen. Kirja on julkaistu Kristillisiä klassikkoja - sarjassa.


Hetkellä-sarja: Ilon hetkellä

Ilon sanoja uuteen elämäntilanteeseen: rippilapselle, ylioppilaalle, valmistuvalle, kihlaparille tai uudelle perheenjäsenelle.


Hetkellä-sarja: Juhlan hetkellä

Kauniita sanoja juhlahetkeen, onnitteluun syntymäpäivää tai muuta merkkipäivää viettävälle.


Hetkellä-sarja: Muutoksen hetkellä

Tarjoaa oikeat sanat silloin, kun haluaa muistaa läheistä. Herkät kuvat ja syvälliset tekstit ilahduttavat ja lämmittävät.


Hyvän yön Raamattu

Tämän lastenraamatun avulla lähetät lapsen unten maahan turvallisin mielin.

Iankaikkinen kesäinen nurmi


Ihan sama rippiraamattu

Ihan sama Rippiraamattu, jossa on värikkäät liite- ja karttasivut, kaksi lukunauhaa.


Ihana armo

Raamatun teksteistä koottu teos rakentuu kirkkovuoden mukaan. Armon sanoma tuo valoa päivittäiseen hiljentymishetkeen ja tunnelmalliset luontokuvat rauhoittavat mielen kauneudellaan


Ihana enkeli vierellä käy

Iki-ihana rukouskirja, jota kuvittavat nostalgiset kiiltokuvat.


Ihmetiikka

Kirja on alansa perusteos, joka on suunnattu erityisesti nuorille, mutta se sopii kaikille ihonhoidosta kiinnostuneille.


Iisakki ja Anselmi harrastavat

Veikeät pikkuotukset Iisakki ja Anselmi etsivät uusia harrastuksia ja löytävät niiden lisäksi tosi ystävyyden.


Iloinen PUUHA-paketti: Meren eläimet

Meren syvyyksien elämään on hauska tutustua yhdessä puuhaillen. Paketissa on yli 30 suloista tarraa ja värikkäät taustakuvat, joihin tarrat liimataan.


Iloinen PUUHA-paketti: Metsän eläimet

Metsässä asuu monenlaista väkeä! Paketissa on yli 30 suloista tarraa ja värikkäät taustakuvat, joihin tarrat liimataan.


Iloinen PUUHA-paketti: Pikkuötökät

Lystikkäät pikkuötökät tulevat tutuksi tarrojen ja leikin kautta. Paketissa on yli 30 suloista tarraa ja värikkäät taustakuvat, joihin tarrat liimataan.


Iloinen PUUHA-paketti: Villieläimet

Villieläimiin ja niiden elinympäristöön tutustutaan leikin avulla. Paketissa on yli 30 suloista tarraa ja värikkäät taustakuvat, joihin tarrat liimataan.


Iloiset nallekarhut koulussa

Kiva koulumaailmaan sijoittuva tarrakirja, jossa pieni lukija pukee nallekavereitaan.


Iloiset nallekarhut lomalla

Tämä ihastuttavan herttainen ja värikäs tarrakirja valloittaa jokaisen pikkuihmisen sydämen.


Ilosta ja armosta

Lutherin tuotannosta koottuja ajattomia viisauksia, jotka puhuttavat tuoreina vielä tänäänkin. Lohdutukseksi ja toivon vahvistajaksi.Isä meidän -rukouksen selitys

Isä meidän - rukouksen selitys ei ole pelkkä rukousopas, vaan johdatus kristillisen uskon olennaiseen sisältöön. Se on Lutherin ensimmäinen suurelle yleisölle tarkoitettu teos. Kirjassa Lutherin syvällinen hengellisen opettajan rooli korostuu.


Iso katekismus

Iso katekismus kuuluu Lutherin merkityksellisimpiin teoksiin. Se on kaikille tutun Vähä katekismuksen oivallinen laajennettu selitys, joka osoittaa Lutherin uskonnollisen ajattelun syvyyden.


Isoäidin perinnetietoa

Elizabeth Drury on koonnut pilke silmäkulmassa isoäidin neuvoja muun muassa kodinhoidosta, sisustamisesta, ruuanlaitosta, tuholaisten torjunnasta ja sairaiden hoidosta.


Jäniksenpoika etsii veljeään


Jalokivikokoelma


Jeesus parhain ystäväni -sarja: Jeesuksen elämä


Jeesus parhain ystäväni -sarja: Jeesuksen ihmeteot


Jeesus parhain ystäväni -sarja: Jeesuksen kertomukset


Jeesus parhain ystäväni -sarja: Jeesuksen ystävät


Jojo - pienen koiran suuret seikkailut


Jojo – pieni koira rohkea kuin karhu


Joka kodin raamattuopas

Kätevä opas matkalle Raamattuun. Teos luo selkeän katsauksen Raamatun kertomuksiin sekä esittelee keskeiset henkilöt ja aiheet. Yli 150 kuvaa.


Joka päivä armon suojassa

Teos jatkaa hartauskirjan Joka päivä Jumalan kämmenellä teemoja: ihmisen levollisuutta ja turvallisuutta Jumalan väkevällä ja suurella kämmenellä. Rukous jokaiselle päivälle.


Joka päivä Jumalan kämmenellä

Pastori Juha Vähäsarjan hartauskirja tarjoaa turvallisen, Jumalan suuruutta ja armoa korostavan hiljentymishetken vuoden jokaiselle päivälle. Suurinta on sovituksen evankeliumi, joka kuuluu kaikille.Jomppa Vompatin suuret seikkailut

Jomppa Vompatin uudet ja vanhat seikkailut koottuna upeaan kirjaan.


Jotain rajaa!

Jotain rajaa! -sarjakuva perustuu samannimiseen televisio­sarjaan, jonka tavoitteena on levittää ymmärrystä kiusaamisen monimutkaisesta rakenteesta nuoria kiinnostavalla tavalla.


Jouluyön ihme

Jouluyön ihme kertoo joulun kertomuksen niille, jotka kuulevat sen ensimmäisiä kertoja.


Jumalan haltuun

Jan-Erik Lindqvist, jonka kaikki tuntevat nimellä Pastori, on kirjoittanut teoksen, jota hän ei halua kutsua hartauskirjaksi vaan mieluummin puheeksi. Koruttomasti, vailla mahtipontisuutta hänen sanansa kuljettavat lukijan pyhän äärelle, joka ilmenee meidän kaikkien arkipäivässä.


Jumalan puoleen

Laulaja kiteyttää oivaltavasti sanottavansa teksteissään, jotka luotaavat ihmistä ja ihmisen suhdetta uskontoon ja Jumalaan. Kirja sisältää 61 hartautta, joiden avulla voi pitää oman vahvistavan hartaushetken yksin tai läheisten kanssa


Jumalan puutarha

Saksalaisen papin Wilhelm Löhen aikaansa edellä ollut teos on peräisin viime vuosisadan herätysten ja luterilaisen kirkon jälleenrakentamisen ajalta.


Jumalan sanan turvassa

Lyhyet tekstit vuoden jokaiselle päivälle sopivat evääksi arkeen, yksityiseen tai yhteiseen hartaushetkeen.


Kaikki ritareita!

Korppimme on uuden seikkailun pyörteissä.


Pikku Korppi Raitasukka on valloittanut Suomessa ja muualla maailmassa jo satojatuhansia ystäviä!


Kaikki viihtyvät maatilalla


Kaislikossa suhisee

Klassikoteoksen uudistettu käännös sekä ihastuttava kuvitus juhlavassa ulko-asussa.


Kalliopohja

Historiallinen romaani, jonka päähenkilöt, kolme pappia, kilvoittelevat kutsumustyönsä täyttämisessä. Kristillisen kirkon ja sen uskon keskeisiin asioihin porautuva, klassikkostatuksen ansainnut teos. Erinomainen lahjaidea tuoreelle ylioppilaalle ja vanhemmillekin.


Kalman ja elon fanfaari


Kaneli Omenansiemen ja erityinen vieras

Kaneli Omenansiemen ja erityinen vieras on ihastuttavasti kuvitettu kertomus. Kirja sopii erinomaisesti ensimmäisiksi itse luettaviksi kirjoiksi.


Kanelitähtiä ja karhunkäpäliä

Herkullisia pikkuleipäohjeita koottuna kauniiseen kirjaan.


KASVIEN MYTOLOGIAA


Kasvit

Kirjan avulla saat selville yli 180 yleisimmän lajin ulkonäön, kasvupaikan ja ominaisuudet. Selkeät värilliset piirroskuvat. Mukana myös irrallinen lajikartta.


Katin konstit

Näppäriä niksejä ja selkeitä ohjeita niin siivoukseen, vaatteiden huoltoon, kodin pieniin korjaustöihin, kierrätykseen kuin ruuanlaittoonkin.


Katso Jeesukseen

Katso Jeesukseen on hartauskirjaklassikko, joka on kulunut lukijoiden käsissä jo lukuisina painoksina.


Kauneimmat kirkkomme 2018


Kaunotar ja hirviö

Lumoava kuvitus ja uudelleen kerrottu klassikkosatu, jonka opetus on: tärkeintä on se, mitä olemme, ei se, miltä näytämme. Hyvä sydän ja ennakkoluuloton suhtautuminen tekevät onnelliseksi.


Kaverikirja


Kettu ja kummallinen kuu


Kikka lukee

Ilmeikäs kuvitus kertoo Kikan maailmasta humoristisesti ja värikkäästi. Hersyvät yksityiskohdat kuvituksessa saavat joka lukukerran tuntumaan erilaiselta.


Kikka tervehtii

Ilmeikäs kuvitus kertoo Kikan maailmasta humoristisesti ja värikkäästi. Kertomukset ovat yksinkertaisia, mutta niissä piilee taustalla opetus.


Kirkkomatkalla

Tämän kirjan tarkoitus on kartuttaa Ylivieskan kirkon jälleenrakennusrahastoa. Kirkkomatkaa taittavat lukuisat kirjoittajat - kukin omasta näkökulmastaan.


Kirkolliskokouksista ja kirkosta

Lutherin ajatukset ovat omiaan vaikuttamaan selvittävästi ja puhdistavasti mieliin vielä meidän päivinämmekin, jolloin kirkko saa osakseen niin paljon vihaa ja halveksumista. Luther ei puhu kirkosta ulkonaisena laitoksena, vaan kirkon sisäisestä olemuksesta, joka on pyhäin ihmisten yhteys Kristuksessa Jeesuksessa.


Kirkon aarteita

Kirkon aarteita -kokoelmalle vetävät vertoja vain muutamat yliopistolliset kirjastot. Mukana ohjelmisto, joka sisältää erinomaiset hakuominaisuudet, jotka helpottavat tekstien käyttöä.


Kirkon sanasto

Kirkon sanasto on käytännön tarpeisiin laadittu ja selityksin varustettu kirkollisten termien sanasto, jossa on yli 1000 hakusanaa kirkon elämän eri alueilta.


Kissa Kiiskinen sankarina ja muita satuja

Näissä saduissa on oikeaa satujen lumoa kissaprinsseineen ja pikkupeikkoineen. Tarinoiden taustalla on opetus ja usko hyvän voittoon


Kissamaista


Kissat

Hauska kertomus viihdyttää, mutta samalla touhukas tarrailija saa myös tietoja kissamaailmasta.


Koiramaista


Koiran kujeita ja suuria ajatuksia

Suloinen kirja on kaikkien koirien ystävien suosikkilahja.


Koko perheen Raamattu

Tästä koko perheen yhteisiin lukuhetkiin sopivasta Raamatusta löytyy 146 raamatunkertomusta upeasti kuvitettuna. Todellinen aarre, josta välittyy viisautta, hyvyyttä ja uskoa.


Koristele kukkasin

Auttaa, innostaa ja neuvoo kukkien ystäviä luomaan ihastuttavia katseenvangitsijoita pöydille ja koristeita eri tarkoituksiin. Toimii tiedonlähteenä johdattaen aloittelijan kukkien asettelun saloihin.


Kosketti poskea pehmeä siipi


Kristityn vapaudesta

Luther on esittänyt kirkkoreformin kolmessa teoksessa, joista ytimekkäin on Kristityn vapaudesta. Luther itse luonnehti teosta sanoilla ”koko evankeliumin summa”. Tämä koruttomasti kirjoitettu teos on syvästi vaikuttanut kristillisen uskon ymmärtämiseen.


Kuinka pääsin taivaaseen


Kukkavauvat

Upea kirja, jonka tarina takana on nuori Loimaalainen Emilia Mensalo.


Kukkien kieli

Ihana lahjakirja, joka sopii kaikille kukkien kauneutta ja symboliikkaa arvostaville.


Kuninkaan tiellä

Hämeenkylän seurakunta julkaisi kirkkonsa 20-vuotisjuhlan kunniaksi kirjan, joka kertoo elämänmakuisesti ja ihmisläheisesti seurakunnan ja kirkon historiaa.


Kutiseva katti

Hauskasti riimitelty tarina Rapsu-kissasta ja vikkelästä kirpusta.


Kuulapelikirja: Avaruuskisa

Kirja sisältää kolme kaksiosaista kuulapeliä, jotka liittyvät kirjan seikkailuun.


Lämpöisin toivotuksin


Lahja tai Vihkiraamattu, keskikokoinen

Keskikokoinen 122x180 mm, tekstiasu jakeittainen.


Laki ja evankeliumi

Laki ja evankeliumi sisältää harvinaisia Lutherin tekstejä. Kirjoitukset liittyvät taisteluun antinomilaisia, lain hylkääjiä, vastaan. Aihetta on käsitelty reformaatiota koskevassa keskustelussa vähemmän - niinpä siihen liittyviä tekstejä ei aiemmin ole julkaistu moderneina käännöksinä.


Lapsen kasteraamattu

Lapsen kasteraamatussa on 25 kertomusta Vanhasta testamentista ja 38 kertomusta Uudesta testamentista. Kirjan lopussa on lisäksi rukouksia ja siunauksia.

Lapsen mini-Raamattu

Lapsen ensimmäinen raamattuaiheinen kirja sisältää iloisia, värikkäitä kuvia ja lyhyitä kertomuksia Raamatusta.


Lapsen oma eläinkirja


Lapsia liukkaalla jäällä

Kirja sopii yhtä hyvin kasvatusalan ammattilaisille kuin myös kaikille kasvattamisestaja Iceheartsin tarinasta kiinnostuneille.


Lasten rukouksia maailmalta

Värikäs kirja kuvaa lapsia maailmalta arkisissa puuhissa ja sisältää eri tilanteisiin sopivia rukouksia, muun muassa ilta- ja kiitosrukouksia.


Lasten uusi traktorikirja


Lauluja Valoksi ja Voimaksi -nuottikirja

Hanna Ekola on valinnut tähän koskettavaan kokoelmaan lauluja tunnetuilta suomalaisilta säveltäjiltä ja sanoittajilta. Mukana säveliä ja sanoja mm. Petri Laaksoselta, Martti Heikkilältä ja Ekolalta itseltään.


Laventeli, kaneli ja ruusupuu

Tämä upeasti kuvitettu lahjateos kertoo tuoksujen taiasta, niiden historiasta ja käytöstä eri maissa ja kulttuureissa.


Lennä Pikkuli, lennä!

Rohkaiseva tarina kertoo perheen kuopuksesta Pikkuli-linnusta.


Leskenlehti

Leskenlehti kertoo siitä, kun rakas on poissa. Elämä jatkuu sen jälkeen, mutta niin kovin toisenlaisena.


Lilia, pieni keijukaisprinsessa


Lilia, pieni keijukaisprinsessa – Taikayö keijukaismetsässä

Lilia ei usko aaveisiin, ja hän päättää ottaa selvää, mikä metsässä metelöi.


Liliane Etelätuuli Lisää pilkkuja dalmatialaiselle


Liliane etelätuuli Marsut eivät viihdy yksin


Liliane Etelätuuli Paljon melua kanasta


Liliane Etelätuuli Pieni aasi tekee suuria


Liliane Etelätuuli Virtahepo suojatiellä


Lohdun valoa


Luentoja Ensimmäisestä Johanneksen kirjeestä

Ensimmäistä Johanneksen kirjettä koskevat Martti Lutherin luennot Heikki Koskenniemen uutena suomennoksena.


Lumen valtakunta


Lumoavaa, Mansikkahaltijatar

Ihana - upeasti kuvitettu - kirja lukemaan opetteleville.


Luther-kirjoitusalusta


Mannaa Jumalan lapsille

Martti Lutherin kirjoituksista koottuja mietelmiä vuoden jokaiselle päivälle. Teoksen merkittävyydestä kertoo, että tämä on jo 18. painos.
Mansikkahaltijatar


Mansikkahaltijatar


Mansikkahaltijatar – Lystikäs sammakkokonsertti ja muita satuja


Mansikkahaltijatar – Mansikkataikaa haltijamaassa

Upeasti kuvitettu ja riemuisa tarina ystävyydestä.


Mansikkahaltijatar – pelkkää auringonpaistetta

Ihastuttava Mansikkahaltijatar pitää huolta ystävistään...


Mansikkahaltijatar – salaisuus Marjametsässä


Mansikkahaltijatar – Ystäväkirja


Marian ylistyslaulu

Hartauskirjamaiseen muotoon kirjoitettua Marian ylistyslaulua on luonnehdittu ”reformaation keväässä puhjenneiden nuppujen kypsäksi hedelmäksi”. Teos on helmi Lutherin raamatunselitysten joukossa; siihen sisältyy yhteenveto koko Lutherin teologiasta.


Martti Luther CD-ROM v.2

Luther CD soveltuu kenelle tahansa uskonelämän peruskysymyksistä kiinnostuneelle. Se on erinomainen apuväline teologeille ja opiskelijoille, opettajille ja kouluttajille, yhteiskunnallisille vaikuttajille ja tavalliselle kansalaiselle.


Martti Lutherin satuja

Valikoima Lutherin ja Melanchtonin satuja ja vertauksia. Vaikka kertomukset ova vuosisatojen takaa tuntuvat ne yhä tuoreilta. Niiden sisältämä elämänviisaus ei vanhene. Näköispainos.


Matias Maahisen ja Pörri Peikon seikkailut –Taikametsän mörkö


Matka musiikin maailmaan 2


Matkaevästä

Matkaevästä kirjaan on kerätty Lutherin tekstien aarreaitoista ajatuksia elämän eri tilanteisiin ja vuoden jokaiselle päivälle. Jotta uskomme päivä päivältä vahvistuisi, tarvitsemme matkallemme hyvää ja ravitsevaa evästä.


Matkalla siellä, elämän tiellä

Jukka Saarisen matkarunoissa kuplii hilpeä huumori ja välittyy lempeä ymmärrys ihmistä kohtaan.


Matkamiehen luontokirja


Matkamiehen rukouskirja

Tämä kirja on niille, jotka eivät aina halua rukoilla omin sanoin vaan tahtovat yhtyä sanoihin, joilla toisetkin ovat lähestyneet Jumalaa. Matkamiehen rukouskirja sisältää rukouksia Raamatusta nykypäivään.Iso, selkeä tekstityyppi.
Meet the Finns

Sopii opaskirjaksi henkilöille, jotka ovat ensi kertaa tekemisessä suomalaisten ja Suomen kanssa. Kirja kertoo perusasioita Suomesta ja suomalaisista.


Merenneito


Mies, kitara ja sanat

Suomi-gospelin liikkeelle lähtevän voiman alkusykäykset!Kirja sisältää kaikkien Tarvon omien, levytettyjen laulujen lyriikat. Tämä kirja on kuin laulettava postilla!


Miki

Lumoavan kaunis kirja kertoo suloisen tarinan ystävyydestä, rohkeudesta ja valosta pimeän keskellä.


Miki ja kuunkukka

Miki ja kuunkukka on jatkoa rakastettuun Miki-kirjaan. Tässä kirjassa ystävykset joutuvat suureen seikkailuun, mutta selviävät siitä – tietenkin yhdessä.


Miksi emme syö eläimiä


Mimirin lähde


Minä olen teidän kanssanne

Piispa Bo Giertzin kaksiosaisen hartauskirjan ensimmäinen osa. Kirjoitettu erityisesti niille, jotka tahtoisivat päästä paremmin perille uskosta. Antaa samalla opetusta ja tietoa myös kokeneemmalle kristitylle.


Minä olen teidän kanssanne 2

Tämä ensimmäistä kertaa suomeksi ilmestyvä teos on jatkoa saman tekijän kirjalle Minä olen teidän kanssanne. Kirjat seuraavat viikko viikolta kirkkovuotta. Tekstien valinnassa on otettu huomioon kristillisen uskon kokonaisuus.


Mini epäiltynä


Mistä virastosta lupa?


Monikulttuurinen perhe

Asiantuntevaa kuvausta perheistä, joissa elää eri kulttuurien edustajia. Lisäksi tiivis tietopaketti kaksikulttuurista avioliittoa suunnittelevalle.


Musiikkikerho

Tämän kirjan parissa aika kuluu mukavasti silloin, kun ei itse ole keikalla. 48 sivua ja tarra-aukeama.


Muukalaisten kotielämä

Odotettu uusintapainos suuren suosion saavuttaneesta hartauskirjasta. Rukouskirja "valituille muukalaisille", joiden koti on taivaassa. Jo lähes 200.000 suomeksi painettua kappaletta viimeisen sadan vuoden aikana kertovat kirjan ajattomasta ja laajasti koskettavasta sanomasta.


Myyrän musta, hylkeen harmaa


Näköökö, kuulooko? Runua ja rukousta

Maanläheisellä Etelä-Pohjanmaan murteella kirjoitetut runot ovat pohjavireeltään hengellisiä.


Niin minä Sinua ajattelen

Eri tilanteisiin tarkoitettuja pieniä muistorunoja ja värssyjä. Äitienpäivärunoja, onnitteluvärssyjä syntymäpäiviä viettävälle, ripille pääsevälle, eläkkeelle lähtevälle jne.


Nokka auki ja siivet levälleen


Nooa ja vedenpaisumus

Tämä kirja on hauska tapa kertoa lapselle Nooan arkista ja vedenpaisumuksesta. Pahvisivuisen kirjan mukana on kymmenen tukevaa ihmis- ja eläinhahmoa, joilla voi leikkiä kertomuksen uudestaan.


Nostalginen postikorttikirja


Nostalginen postikorttikirja sydämen toivoksi


Nukkekoti tarrakirja

Tämä tarrakirja on tarrakirjojen aatelia. Tarrat sopivat vaikkapa oikean nukkekodin sisustamiseen.


Oksalla

Kaunis enkeliaiheinen postikortti Heli Kolhon ja Tuula Turusen kirjasta Siivellä. Kortin kääntöpuolella on Tuula Turusen runo.


Oma kastepäiväni

Upea lahjakirja kastekotiin. Teos sisältää kasteeseen liittyviä tekstejä ja maalauksia. Tilaa muistiinpanoille ja valokuville.


Omenapuita ja onnenhetkiä


On ilmoja pidelly…

Sääpäiväkirjaan voit tallentaa omia säähavaintoja neljän vuoden ajalta. Runsaasti tietoa sääilmiöistä. Sääpäiväkirja on myös hyvä lahjaidea säätä seuraavalle läheiselle!


Onnea

Upea onnittelukortti Heli Kolhon ja Tuula Turusen kirjasta Siivellä. Kortin kääntöpuolella Tuula Turusen runo.


Onneksi olet!


Opi tunnistamaan ja piirtämään keijukaisia, peikkoja ja lohikäärmeitä

Tämän kirjan ohjeilla oppii piirtämään keijuja, peikkoja ja haltioita sekä niiden asuinpaikkoja. Salaperäinen maailma on täynnä taikaa!


Oppi Jumalan sanasta

1600-luvulla koko Euroopassa tunnetun Johann Gerhardin Oppi Jumalan sanasta on yksi osa hänen laajasta dogmaattisesta teoksestaan. Kirja pureutuu Raamatun ja Kirkon suhteeseen vielä tänäkin päivänä ajankohtaisella ja raikkaalla tavalla. Voidaan sanoa että Gerhard edustaa luterilaista raamattuopetusta parhaimmillaan ja väkevimmillään.


Otan osaa suruusi

Jokaisen suru on omanlaisensa, mutta saman kokeneen vierellä kulkijan ajatukset voivat auttaa ymmärtämään omaa suruaan.


Päivän Salmi

Mikko Salmi ruotii teksteissään ajankohtaisia ilmiöitä. Hänen persoonallinen otteensa ja terävä silmänsä yhdistelevät jännittävästi ja hauskasti asioita. Ei ole niin pientä tai tuttua asiaa, ettei siinä voi nähdä jotain uutta ja erilaista.


Päivästä päivään

Raamatun tapahtumat tulevat tutuiksi perheen yhteisessä lukuhetkessä, jota kiehtovat kuvat elävöittävät. Todella kauniissa teoksessa on 365 raamatunkertomusta.


Paimenet kedolla


Patruunan puutarha ja työmiehen kessupenkki

Upeita historiallisia valokuvia sisältävässä teoksessa kartoitetaan ruukkien ja tehdasmiljöiden puutarhoja. Puutarhojen lisäksi valokeilaan pääsevät puutarhoissa työskennelleet ja niiden sadosta nauttineet ihmiset.


Peilin eteen


Pienen kirja-aarre

Ihana pahvirasia sisältää neljä kirjaa, jotka on valmistettu tukevasta pahvista. Kirjojen nostalginen kuvitus ihastuttaa myös aikuista lukijaa.


Pieni kirja ilon hetkiin


Pieni kirja juhlan hetkiin


Pieni kirja LEVOKSI

Levoksi muistuttaa rauhoittumisen tarpeellisuudesta.


Pieni kirja LOHDUKSI

Lohduksi sopii menetyksen kokeneelle.


Pieni kirja onnen hetkiin


Pieni kirja surun hetkiin


Pieni kirja VALOKSI

Valoksi kannustaa ja antaa rohkeutta väsyneelle ja surulliselle.


Pieni kirja VOIMAKSI

Voimaksi kannustaa ja antaa rohkeutta väsyneelle ja surulliselle.


Pienten Piplia

Teksti on kirjoitettu isoilla tikkukirjaimilla ja sopii myös lukemaan opettelevalle. Tukevat pahvisivut kestävät käytössä pitkään.


Pienten Raamattu

Joka päivä on mukavaa viettää hetki lapsen kanssa Raamatun kertomusten äärellä. Kaunis kuvitus. Kertomuksia yhteensä 68.


Pikku Korppi Raitasukan kootut seikkailut

Pikku Korppi Raitasukka ystävineen juhlii 15 vuotta kestänyttä seikkailu-uraansa. Juhlavuoden kunniaksi samoihin kansiin on kerätty neljä seikkailua.


Pikku laiva

Hauska kertomus pikku laivasta ja runsaasti muotteja, joiden avulla voi piirtää ja värittää tarinan hahmoja. Mukana värikynät.


Pikkukaverit Antin ambulanssi


Pikkukaverit Matin matkailuauto

Tukeva pahvisivuinen kirja, joka kestäa pienten käsissä ahkeraakin lukemista.


Pikkukaverit Paulin paloauto

Tukevasta pahvista valmistetut katselukirjat perheen pienimmille. Pauli kiirehtii auttamaan pulassa olevia.


Ponikerho


PRINSESSA Tarrakirja

Tarrakirjojen parhaimmistoa, jonka parissa oppii ja innostuu varmasti.


Prinsessa vailla valtakuntaa

Kaunis tarina kertoo prinsessan sinnikkyydestä ja siitä, miten onni voi löytyä yllättävästä paikasta. Ursula Jonesin nykyaikainen satu herää eloon Sarah Gibbin runollisissa kuvissa.


Puutarhan parhaaksi

Iloisia ideoita ja käytännöllisiä neuvoja puutarhan hoitoon.


Pyhän kasteen puolustus

Pyhän kasteen puolustus on yksi Hedbergin merkittävimpiä teoksia. Teos tarjoaa lukijalleen runsaasti kasteen perusteita koskevaa ainesta, joka tämän päivän luterilaisessa kastejulistuksessa on jäänyt vaille huomiota.


Quo vadis, Europe?

Ajankohtainen katsaus Suomesta EU:n jäsenenä.


Raamattu lapsille

Tämä lastenraamattu sisältää keskeisiä Raamatun kertomuksia.Oivaltava kuvitus tuo lisävalotusta kertomuksiin. Soveltuu hyvin 3–7-vuotiaille.


Raamattu tutuksi -sarja 1: Jeesus omilla teillään

Sarjan ensimmäisessä osassa tutustutaan Jeesuksen lapsuuteen. Iloinen kuvitus ja lyhyet tekstit tekevät Raamattua tutuksi.


Raamattu tutuksi -sarja 2: Joosef ja veljet

Sarjan toisessa osassa tutustutaan Joosefin elämän jännittäviin vaiheisiin. Iloinen kuvitus ja lyhyet tekstit tekevät Raamattua tutuksi.


Raamatun kultajyviä

Lutherin päivähartauskirja, jossa selkä ja isokokoinen teksti.


Rakas riepu

Herttainen ja suloinen maailma rohkaisee pientä lasta tämän kasvun paikoissa.


Rakkaudesta sananen


Rakkaus

Kaunis enkeliaiheinen postikortti Heli Kolhon ja Tuula Turusen kirjasta Siivellä. Kortin kääntöpuolella on Tuula Turusen runo.


Rakkautta ruudun takaa


Rauha

Rauhaisa enkeliaiheinen postikortti Heli Kolhon ja Tuula Turusen kirjasta Siivellä. Kortin kääntöpuolella on Tuula Turusen voimaannuttava runo.


Rauhankadun talo

Ihastuttava 1:24 mittakaavassa tehdyistä nukkekodeista ja tarvikkeista kertova kirja. Upea lahja itselle ja ystävälle.


Rohkea myyrä

Myyräperheestä löytyy maailman nirsoin myyrä. Mikä on sinun inhokkiruokasi? Napsu-myyrä inhoaa kaikkea syötävää – paitsi karhunvadelmia!


Roseniusta nykysuomeksi

Roseniusta nykysuomeksi ilmestyi seitsemän taskukirjan sarjana 1970-luvulla. Nyt sarjan kaksi ensimmäistä osaa on koottu tähän kirjaan yhdeksi niteeksi. Roseniuksen ajatuksen ovat käytännöllisiä, sielunhoidollisia ja avuksi jokaiselle, joka tahtoo oppia tuntemaan Jumalan.


Roseniusta nykysuomeksi 3—4

C.O. Rosenius on Ruotsin tunnetuimpia ja luetuimpia hengellisiä kirjailijoita. Tämä kirja sisältää teokset Yksi kaikkien puolesta ja Vanhurskaana Jeesuksessa.
Roseniusta nykysuomeksi 5—7

C.O. Rosenius on Ruotsin tunnetuimpia ja luetuimpia hengellisiä kirjailijoita. Tämä kirja sisältää teokset Jumalan Henki ja sana, Usko yhdistää ja Jää luoksemme Jeesus.
Ruokaa ja rakkautta

Kirja koostuu kahdestakymmenestä kertomuksesta, joihin liittyy reseptejä. Sopii paitsi ruuanlaiton opaskirjaksi, myös nojatuolilukemiseksi ja inspiraation lähteeksi.


Ruskan loistosta kesän vihreyteen

Kirja sisältää 30 hartautta ja Nevalan ottamia upeita luontokuvia Suomesta.


Samettipupun periaatteet

Samettipupu auttaa meitä aloittamaan matkan kohti aitoa itseämme ja omannäköistä elämäämme.


Sammakot labyrintissä ja muuta puuhaa


Sano suruasi rakkaudeksi

Sano suruasi rakkaudeksi on kirja hänelle, jota suru on koskettanut. Ekolan teksteissä surun ja ikävän rinnalla kulkevat toivo ja lohdutus.


Sanoja Valoksi ja voimaksi

Tässä teoksessa tekstit vahvistavat ja hoitavat lukijaa, ja Hanna Ekolan itsensä kuvaamat runolliset luontoaiheet tukevat lukukokemusta.


Sara ja Takku


Seikkailulle!

Erikoisten matkakumppanien kanssa lapsi kohtaa matkallaan lumimiehiä, merirosvoja, keitaan kameleineen ja taikalamppuja.Kirja ylistää mielikuvituksen mahtia.


Shen ja mopsit


Sidottu ratkaisuvalta

Vuonna 1524 kirjoitettua Sidottua ratkaisuvaltaa pidetään katekismuksen ohella yhtenä Lutherin merkittävimmistä julkaisuista. Luther itse nimesi sen teokseksi, jonka katekismuksen ohella pitäisi säilyä, vaikka kaikki muut hänen teoksensa häviäisivät.


Simply Suomi


Sinulle

Kaunis enkeliaiheinen postikortti Heli Kolhon ja Tuula Turusen kirjasta Siivellä. Kortin kääntöpuolella on Tuula Turusen runo.


Sinulle

Häkellyttävän kauniit kuvat ja voimakkaat puhuttelevat tekstit muodostavat yhdessä herkän, mutta voimakkaan taideteoksen.


Sinun enkelisi


Sinun kanssasi

Ihastuttava Lillebi-kirja on täynnä yksinkertaisia mutta viisaita ajatuksia.


Sinun vuokses – Finlanders

Suomen suosituimpiin iskelmäorkestereihin lukeutuvan Finlandersin tarina kirjana. Teoksesta piirtyy selkeä kuva Suomen tanssilavakulttuurin historiasta ja murroksesta.


Sirppipyörre


Siunaa minua

Hanna Ekolan kauniita, turvallisuutta luovia tekstejä kuvittavat iloiset, värikkäät nelivärikuvat.


Sofronios


Soinnutettu Kirkkovirsikirja uudella lisäosalla

Kovakantinen soinnutettu Kirkkovirsikirja uudella lisäosalla.


Suojelusenkeli varjelee

Postikortti klassisella enkelikuvituksella.


Suojelusenkeli-muistikirja


Suomen evankelis-luterilaiset kirkot


Supertavis


Surujeni juuret – Anton Laurila

Rockmuusikko Anton Laurilan vaiherikas elämä lapsuudesta nykyhetkeen. Laurila selvisi syöksykierteestä Jumalan antaman mahdollisuuden avulla.


Surulla on aikansa

Surukirjaan voit kirjoittaa ja kerätä omia muistoja läheisestä, jonka on menettänyt. Lisäksi Hanna Ekolan lohduttavia mietteitä ja herkkiä valokuvia.


Suuntatähti

Kyösti Mäkimattilan runot ovat syntyneet vuosien varrella. Runojen minä on lavojen tähti, mutta hän on myös mies, joka istuu aamu yöllä maailman heräämistä seuraamassa ja ymmärtää, että kaikki on loppujen lopuksi vain tässä.


Suuri taiteilukirja

Uudenlainen, muhkea taiteilukirja saa luovuuden puhkeamaan kukkaan ja ajan lentämään siivillä!


Sydämen sivistys – Kasvatuksen ytimessä

Sydämen sivistyksessä toivotaan perusteellista kasvatuksen ja koulujärjestelmän päämäärien uudelleenarviointia. Sydämen sivistys sisältää 20 puheenvuoroa kasvatuksen ammattilaisilta.


Sydän valmiina rukoukseen


Syntisten sovittajasta seurakunnan Herra


Syvyyksien valtias

Kiehtova seikkailu, joka vie mukanaan Salton ja Unan ensimmäiselle suurelle vaellukselle. Jännittävä ja viisas tarina viehättää varttuneempaakin lukijaa.


Ta-va-taan-ko wen-koo-lit?


Tällaisia ovat eläimet

Tällaisia ovat eläimet -kirjassa tutustutaan kaikkia lapsia suuresti kiinnostaviin eläimiin. Elävä kuvitus riemastuttaa ja siitä löytyy aina uutta katsottavaa.


Tällaista on elämä

Tällaista on elämä -kirjassa tutkitaan ilmiöitä ja asioita, joihin lapsi törmää arkipäivässään. Elävä kuvitus riemastuttaa ja siitä löytyy aina uutta katsottavaa.


Takeshitan kintereillä

Huikea seikkailu tulvillaan japanilaista tarustoa, ja jossa tytöt ovat sankareita.


Talvinen puuhajätti


Tasapainoinen arki

Kirja sisältää muun muassa ravinto- ja hemmotteluohjeita ja rentoutumisharjoituksia. Niiden avulla elämään löytyy uutta iloa ja sisäistä tyyneyttä.


Taskuvirsikirja Iloiset ihmiset

Taskuvirsikirja uusilla virsillä sekä Katekismuksella. Ajattoman kaunis, kovakantinen uutuus.


Taskuvirsikirja katekismuksella Valtatie 316

Monipuolinen ja kestävä taskuvirsikirja. Selkä taitto


erinomainen soinnutus. Sisältää Katekismuksen.


Tenavien tarrakirja raamatusta 1

Kuusi erilaista tarrakirjaa sisältävät valikoiman rakastettuja kertomuksia Raamatusta.


Tenavien tarrakirja raamatusta 3

Kuusi erilaista tarrakirjaa sisältävät valikoiman rakastettuja kertomuksia Raamatusta.


Tenavien tarrakirja raamatusta 4

Kuusi erilaista tarrakirjaa sisältävät valikoiman rakastettuja kertomuksia Raamatusta.


Theban leijonat ja muita pyhimyskertomuksia


Tie valmis on

Rovasti Jukka Nevalan uudessa kirjassa on hartaus vuoden jokaiselle viikolle. Nevalan ottamat valokuvat eri vuodenajoista ja niiden muuttuvasta kauneudesta luovat rauhoittavan ja vahvistavan tunnelman yhdessä pohdiskelevien tekstien kanssa.


Tie, totuus ja elämä

Aimo Hakanen on koonnut tähän kirjaan evankeliumin keskeistä sisältöä. Tekstin pääosan muodostavat lainaukset Jeesuksen puheista. Teos tarjoaa lohdutusta ja turvaa kiireisen aikamme keskellä. Iso ja helppolukuinen teksti.


Tiesitkö tämän? -sarja: Jeesuksesta

Tämä kirja vastaa lapsen kysymyksiin selkeästi. Lapsi oppii tuntemaan Jeesuksen paremmin ja ymmärtää, miksi Jeesus kuoli.


Tiesitkö tämän? -sarja: Pyhästä Hengestä

Kirja auttaa lasta ymmärtämään, mikä on Pyhän Hengen tarkoitus ja kuinka Pyhä Henki auttaa.


Tilintekoa

Huittislainen Antti Koivuniemi tekee tiliä elämästään vahvalla ja persoonallisella tavalla. Oman tien etsiminen johtaa välillä ”elämän sakkokierroksille”, kunnes Jumalan ääni kutsuu yhä vahvemmin oikeaan suuntaan.


Tips for the ladies

Ihastuttava kalenteri jonka käytön voi aloittaa vaikkapa heti. Nelivärikuvat ja englanninkieliset itsetuntoakin vahvistavat voimalauseet tuovat piristystä päivään.


Tosi ystävä

Hellyttävä tarina kahden erilaisen pikkuotuksen ystävyydestä.


Traktori


Tunnetko Jeesuksen hyvyyden?

Tunnetko? -sarjan pienet, tukevat pahvikirjat sopivat niin kotien kuin kerhojenkin ensiopetukseen.


Tunnetko Jeesuksen?

Tunnetko? -sarjan pienet, tukevat pahvikirjat sopivat niin kotien kuin kerhojenkin ensiopetukseen.


Tunnetko Jumalan suuruuden?

Tunnetko? -sarjan pienet, tukevat pahvikirjat sopivat niin kotien kuin kerhojenkin ensiopetukseen.


Tunnetko Jumalan?

Tunnetko? -sarjan pienet, tukevat pahvikirjat sopivat niin kotien kuin kerhojenkin ensiopetukseen.


Tunnustukset

Kirkkoisä Augustinuksen Tunnustukset on maailmankirjallisuuden kuuluisimpia kääntymiskertomuksia. Se on kuitenkin paljon enemmän kuin muistelmateos: Augustinus mietiskelee syvällisesti Jumalaa, maailmaa, ikuisuutta ja aikaa.


Turvallisesti Sinun

Emerituspiispa Jorma Laulajan ytimekkäät ja väkevät tekstit ovat perinteisiä hartauksia. Teksteihin liittyy sisältöä tukeva Raamatun kohta ja aiheet kulkevat elämän tärkeissä asioissa. Laulajan hartauskirjat nauttivat vankkaa suosioita.


Unelmia-sarja: Aurinkoisia unelmia

Suvipäivän raukeus, syyspäivän heleys ja kimalteleva hanki luovat tässä kokoelmassa taustaa elämän riemukkaille hetkille tai haaveisiin vaipumiselle.


Unelmia-sarja: Lemmenunelmia

Tässä teoksessa rakkaus puhkeaa kukkaan runoina ja proosakatkelmina, jotka ovat kirjoittaneet suomalaisen kirjallisuuden mestarit.


Unelmia-sarja: Nuoruudenunelmia

Nuoruudenunelmat sisältää muun muassa Saima Harmajan, Eino Leinon ja Uuno Kailaan ajatuksia, jotka ovat syntyneet elämän suurten kysymysten äärellä.


Unelmia-sarja: Ruusu-unelmia

Ihastuttava mietelmäkirja, joka on upea lahja äidille tai ystävälle, niin runouden kuin ruusujen ystävällekin.


Unelmia-sarja: Syysunelmia

Syysunelmia sisältää suomalaisen kirjallisuuden mestareiden syysaiheisia tekstejä.


Unelmia-sarja: Tulevaisuudenunelmia

Teoksessa unelmoidaan suomalaisten kirjailijoiden ja runoilijoiden sanoin, proosakatkelmin, mietelmin ja runon säkein.


Unohdettu aarre

Larsmon kirkkoherra Boris Salo osoittaa kirjassaan, että on olemassa hyvinkin huolellisesti läpiajateltu ja arjen todellisuudessa koeteltu ”luterilainen spiritualiteetti”, joka kuitenkin on kirkon arkipäivässä pitkälti unohdettu.


Uskon ABC

Piispa Bo Giertz tarkastelee Uskon ABC:ssä kysymyksiä Jumalan olemassaolosta, elämän tarkoituksesta, pelastuksesta, kuolemasta ja sen jälkeisestä elämästä.

Giertz on yksi 1900-luvun tunnetuimmista teologeista Pohjoismaissa. Hänen teoksensa Uskon ABC on kulunut lukijoiden käsissä jo vuosikymmenten ajan.


Uskon pyhä salaisuus

Uskon pyhä salaisuus on hartauskirja, joka koostuu kahdesta rukous- ja mietekirjasta. Saksalainen jumaluusopin professori Johannes Gerhard (1582-1637) on yksi merkittävimpiä luterilaisen puhdasoppisuuden edustajia. Kirja on ilmestynyt osana Kristikunnan klassikot- sarjaa.


USKON SIEMENIÄ

Ville Auvisen uudessa kirjassa on hartaus vuoden jokaiselle päivälle. Lohdulliset ja hoitavat tekstit valavat rohkeutta ja iloa uuteen päivään.


Uskonoppi autuuteen

Teos on johdonmukainen esitys Fredrik Gabriel Hedbergin pitkään kestäneissä monivaiheisissa sisäisissä taisteluissa selkeytyneestä evankelisesta uskonvakaumuksesta.


Uuden testamentin kommentaarisarja

Turun Akatemian Uuden testamentin selitysopin professori Jukka Thurénin arvostettu Raamatun kommentaarisarja.

Sarjaa voi suositella erityisesti: papeille, lehtoreille, uskonnonopettajille, seurakunnan työntekijöille sekä kaikille, jotka tahtovat perusteellisesti syventyä Raamattuun.


Uuden testamentin kommentaarisarja: Galatalaiskirje ja Filippiläiskirje

Professori Jukka Thurénin ansiokas ja arvostettu Uuden testamentin kommentaarisarja jatkuu aiheenaan Galatalaiskirje ja Filippiläiskirje.


Uuden testamentin kommentaarisarja: Heprealaiskirje

Professori Jukka Thurénin ansiokas ja arvostettu Uuden testamentin kommentaarisarja jatkuu aiheenaan Heprealaiskirje.


Uuden testamentin kommentaarisarja: Johanneksen evankeliumi

Professori Jukka Thurénin ansiokas ja arvostettu Uuden testamentin kommentaarisarja jatkuu aiheenaan Johanneksen evankeliumi.


Uuden testamentin kommentaarisarja: Johanneksen ilmestys

Professori Jukka Thurénin ansiokas ja arvostettu Uuden testamentin kommentaarisarja jatkuu aiheenaan Johanneksen ilmestys.


Uuden testamentin kommentaarisarja: Katoliset kirjeet

Professori Jukka Thurénin ansiokas ja arvostettu Uuden testamentin kommentaarisarja jatkuu aiheenaan Katoliset kirjeet.


Uuden testamentin kommentaarisarja: Korinttilaiskirjeet, Tessalonikalaiskirjeet, Paimenkirjeet

Professori Jukka Thurénin ansiokas Uuden testamentin kommentaarisarja jatkuu aiheenaan Korinttilaiskirjeet, Tessalonikalaiskirjeet ja Paimenkirjeet


Uuden testamentin kommentaarisarja: Luukkaan evankeliumi ja Apostolien teot


Uuden testamentin kommentaarisarja: Markuksen evankeliumi

Markuksen evakeliumi on osa Turun Akatemian Uuden testamentin selitysopin professori Jukka Thurénin arvostettua Raamatun kommentaarisarjaa.


Uuden testamentin kommentaarisarja: Matteuksen evankeliumi

Matteuksen evakeliumi on osa Turun Akatemian Uuden testamentin selitysopin professori Jukka Thurénin arvostettua Raamatun kommentaarisarjaa.


Uuden testamentin kommentaarisarja: Paavalin kirjeet Filemonille, efesolaisille ja kolossalaisille

Paavalin kirjeet Filemonille, efesolaisille ja kolossalaisille on osa Turun Akatemian Uuden testamentin selitysopin professori Jukka Thurénin arvostettua Raamatun kommentaarisarjaa.


Uuden testamentin kommentaarisarja: Roomalaiskirje

Roomalaiskirje on osa Turun Akatemian Uuden testamentin selitysopin professori Jukka Thurénin arvostettua Raamatun kommentaarisarjaa.

Sarjaa voi suositella erityisesti: papeille, lehtoreille, uskonnonopettajille, seurakunnan työntekijöille sekä kaikille, jotka tahtovat perusteellisesti syventyä Raamattuun.


Uusi kuorma-autokirja


Uusi testamentti lyhyesti selitettynä

Avuksi itsenäiseen raamatunlukuun tai käytettäväksi raamattupiireissä. Lyhyet selitykset auttavat lukijaa hahmottamaan yksittäisen raamatunkohdan merkityksen.


Vähä vähältä

Amber Stewartin ja Layn Marlowin ihastuttavassa


kuvakirjasarjassa on ilmestynyt jo kuusi osaa. Niiden lempeän herttainen ja turvallinen maailma on juuri sopiva jaettavaksi perheen pienten kanssa.


Vähempi parempi

Karin Lilja tarjoaa 77 käytännöllistä neuvoa, jotka auttavat voimaan paremmin, säästämään aikaa ja rahaa. Muutos voi alkaa tämän kirjan avulla.


Vaatii miestä

Juha Vähäsarjan vahvat ja herkät tekstit koskettavat. Näistä itse koetuista, nähdyistä ja kuulluista tarinoista voi jokainen mies löytää tuttuja tuntoja.
Valkoinen hirvi

Tämä kirja on jokaisen metsästyksestä kiinnostuneen pakollinen varustus.


Valoa ja voimaa 2018


Valtakunta

Teos on vauhdikas fantasiaseikkailu, josta ei puutu yllättäviä käänteitä, mutta se sisältää myös syvemmän sanoman.


Vihkiraamattu, keskikokoinen


Vilskettä ja vilinää Kaupungissa


Vilskettä ja vilinää lomalla


Vilskettä ja vilinää Maailmalla


Vilskettä ja vilinää maalla ja merellä

Maalla ja merellä puuha- ja tarrakirja tarjoaa mieluisaa puuhaa ja kehittäviä virikkeitä.


Vilskettä ja vilinää Satumaassa

Kirjan kanssa puuhatessa tulevat eri sadut henkilöineen tutuksi ja sekä havaintokyky että laskeminen harjaantuvat.


Virsikirja kukkia kedolla

Kestävä, soinnutettu taskuvirsikirja katekismuksella.


Virsikirjan lisävihko


Virsikirjan lisävihko


Virsivartti


Vuohi ja Aasi – Mansikkaiset aurinkolasit

Hurmaavan parivaljakon jännittävä seikkailuretki torille.


Vuohi ja Aasi – Meteliä alakerrassa

Hurmaava parivaljakko Vuohi ja Aasi viihdyttävät sekä lapsia että aikuisia.


Wenkoolit

Wenkoolien kanssa piiirtäminen, värittäminen, arvoitusten ratkaiseminen on mukavaa ja palkitsevaa puuhaa.


Wenkoolit: Koko perheen väritysvihko


Ydinkohdat

Philipp Melanchthonin pääteos Ydinkohdat (Loci Communes) oli ilmestyessään 1521 ensimmäinen luterilaisen kristinopin kokonaisesitys. Melanchthon vaati kirkkoa palaamaan alkuperäisille lähteilleen: yksin Raamattuun ja yksin uskoon. Julkaistu Kristikunnan klassikkoja- sarjassa.


Yhdessä


Ylennä ristinlippu

Reijo Arkkila muistelee kirjassa elämäänsä: Juuriaan Satakunnan mailla, koulu- ja opiskeluvuosiaan niin Suomessa kuin Yhdysvalloissa.


Ystävä on kultaakin kalliimpi


Ystävyys on valo auringon


Aurinko Kustannus, Liukkaankuja 1, 03400 Vihti
p. 0207 289650, faksi 0420 850 500

Aurinko Kustannus on Facebookissa. Käy katsomassa!

tuotanto