Auringonpaistetta kielellä yrtit Välimeren keittiössä

10,00 

Varastossa

tuotetunnus (SKU) 9789516189317 Osasto:

Kuvaus

Etelän yrtit, kuten rosmariini, timjami, basilika ja oregano, herättävät muistoja patikkaretkistä auringon kultaamien maisemien halki ja varjopaikoissa nautituista herkullisista aterioista. Yrteillä on aina ollut sijansa ihmiselämässä, joten niiden käyttöä voidaan tarkastella hyvin pitkältä ajalta.

Tiedätkö, että rosmariini on pitkään liittynyt hääperinteisiin tai että meiramia käytettiin aiemmin lemmennostattajana? Suurimmillaan yrttien merkitys on kuitenkin Välimeren alueen ruokakulttuurissa, jossa nautinto, elämäntunto ja terveellisyys tasapainoisesti yhdistyvät. Kirjassa kerrotaan yrttien mielenkiintoisesta historiasta ja käytöstä sekä annetaan herkullisia ruokaohjeita.

Kirja sisältää myös upean valokuva- ja piirroskuvituksen.

Lisätiedot

Paino 0.33 kg
Mitat:

26,0×22,0x20 mm

Sivumäärä:

111

Kirjastoluokka:

68:25

Valmistaja

Kopp, Rita