3D Puzzle – Harry Potter Hogwarts express

42,90 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 40970002 Osastot: ,

Kuvaus

Hieno ja yksityiskohtainen kolmiulotteinen palapeli, josta valmistuu suosituista Harry Potter -kirjoista tuttu Tylypahka Express -juna. Valmiin palapelin koko on 63 x 9 x 13,25 cm ja siinä on 460 palaa. Rakenna Tylypahkaan vievä juna ja nauti taianomaisesta maailmasta!

Harry Potter on mielestään aivan tuikitavallinen poika, kunnes hän saa kuulla olevansa velhojen sukua. Hänet kutsutaan opiskelemaan Tylypahkaan, velhojen ja noitien kouluun. Tyhypahkaan pääsee omalla junalla, joka lähtee King’s Crossin asemalta, laiturilta yhdeksän ja kolme neljännestä – vaikka vaikuttaisi, ettei sellaista laituria ole olemassakaan. Kun Harry saa vinkin, miten oikealle laiturille pääsee, hän löytää helakanpunaisen höyryveturin, joka kulkee hieman eri tavalla kuin mihin Harry on tottunut. Maaginen juna kuljettaa Harryn kohti Tylypahkaa ja suurta seikkailua, johon hän liittyy tietämättään enemmän kuin osaa uskoakaan.

Nyt on mahdollista rakentaa tämän huikean pikajunan hieno pienoismalli kolmiuloitteisena palapelina. Palapelin palat ovat pehmeitä, kuvapuoleltaan sileitä ja taustapuolelta tiiviin vaahtomuovin tuntuisia. Niitä on helppo yhdistää ja koota: valmiista höyryjunasta hieno ja näyttävä. Palapeli suorastaan kutsuu viettämään iloisia kokoamishetkiä ja myös lukemaan Harry Potter -kirjat, alusta alkaen – vaikka ne olisi tullut aiemminkin luettua. Wrebbit-palapelit on suunniteltu ja valmistettu häikäisevän yksityiskohtaisesti ja todentuntuisiksi. Nauti hetkestä mahtavan kirjasarjan keskeisen tapahtumapaikan parissa!