Aurinko Kustannus Oy

Aurinko Kustannus Oy on 2009 perustettu itsenäinen yleiskustantamo ja Suomen Kustannusyhdistyksen jäsen. Kustantamon perustajat ovat Kustannus Oy Arkin entisiä työntekijöitä, jotka ostivat yrityksen Sley:ltä syyskuussa 2009. Aurinko Kustannus jatkaa itsenäisenä ja riippumattomana yrityksenä ja on valmis tarttumaan uusiin haasteisiin.

Julkaisemme vuodessa 60–100 kirjaa, lasten- ja nuortenkirjoja, lahjakirjoja, tietokirjoja, kristillisiä Arkki-kirjoja sekä tilauskirjoja. Perinteikkään Arkki-nimen alla julkaisemme hartauskirjoja, lasten Raamattuja ja virsikirjoja. Kirjojen lisäksi julkaisemme kalentereita.

Aurinko Kustannus haluaa antaa iloisella asenteellaan ja laadukkailla kirjoillaan virikkeitä hyvään elämään. Kirjojemme aihepiiriin kuuluvat muun muassa lapset, koti, perhe, ihmissuhteet, hyvinvointi, harrastukset, kädentaidot, luonto, puutarha ja perinne – kaikki nämä ovat teemoja, joita me arvostamme. Tavoitteenamme on olla monipuolinen ja avarakatseinen laatukirjojen kustantaja. Etsimme jatkuvasti uusia korkeatasoisia kauno- ja tietokirjojen käsikirjoituksia ja kirjaideoita.

Lastenkirjoistamme tuttu Lukuhetki yhdistää -logon tarkoitus on viestiä lukemisen tärkeydestä ja helpottaa lukijaa löytämään ja tunnistamaan Auringon laadukkaat lastenkirjat. Logon on suunnitellut Sari Airola.

Kuvakirjojen katselu, kertomusten kuunteleminen ja itse lukeminen kehittävät lasta monin tavoin, mutta lukeminen on myös perhettä yhdistävä tekijä. Yhteinen lukutuokio on sekä lapselle että aikuiselle tärkeä osa päivää. Tällaisiin hetkiin Aurinko haluaa tarjota laadukkaita ja lämminhenkisiä kirjoja.

Toiminnallamme haluamme tukea perheiden, lasten ja nuorten hyvinvointia ja kulttuuriharrastuksia sekä luonnon ja perinteen tuntemusta ja säilyttämistä.