Kotipuutarhurin vuosikalenteri

17,90 

Varastossa (voidaan jälkitoimittaa)

Tuotetunnus (SKU): 9789522307347 Osastot: , ,

Kuvaus

Olitpa sitten parvekepuutarhuri tai suuren pihan omistaja, tämä kirja on suunniteltu tuomaan sinulle iloa ja apua puutarhan suunnitteluun ja askareisiin ympäri vuoden. Puutarhakauden aikana voit tehdä merkintöjä kylvöistä, kasvusta ja saadusta sadosta. Muistiinpanoista on usein hyötyä seuraavaa kautta suunniteltaessa. Talviaikaan on ilahduttavaa selailla puutarhakalenterin muistiinpanoja menneiltä kausilta – missä on onnistuttu ja mitä voisi seuraavalla kerralla tehdä toisin.

Myös tulevan kauden suunnittelu on osa antoisaa harrastusta ja se pidentää puutarhakautta huomattavasti. Kalenteriin voit kätevästi kirjata tiedot niistä siemenistä, joita aiot kylvää. Vuoden edetessä voit helposti tarkistaa siemenpusseista kirjaamasi kylvöajankohdat ja kasvatusohjeet. Näin vältyt siemenpussien jatkuvalta tutkiskelulta ja pysyt oikeassa kylvöaikataulussa.

Kalenterikirjassa on tilaa suunnitelmille ja dokumentoinnille sekä vinkkejä kaikenlaisille puutarhureille, niin avomaalle kuin parvekkeelle. Kirjassa on tilaa neljän vuoden merkinnöille; kalenteriosio ei ole tiettyyn vuoteen sidottu, vaan sen voi ottaa käyttöön minä vuonna tahansa.

Paula Steele on vihtiläinen puutarha- ja kirja-alan moniosaaja, jolle mikään vihreä ei ole vierasta.

Jouluksi

Lisätiedot

Paino 0,52 kg
Mitat

180 x 250 x 15 mm

Sivumäärä

207

Valmistaja

Steele, Paula