Omaan tahtiin

20,00 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 9789522306579 Osastot: ,

Kuvaus

Kirja on tarkoitettu sinulle, joka mietit elämäsi suuntaa. Sinulle, josta joskus tuntuu, että nyt en enää jaksa. Sinulle, jonka mielessä sinkoilevat kysymykset ilman vastauksia. Tai sinulle, jolla vastaukset ovat jo selkeinä mielessä. Sinulle, joka haluat
oppia tuntemaan itseäsi paremmin, syvemmin. Sinulle joka kaipaat itsemyötätuntoa, ymmärrystä, tunnetta siitä, että sinä riität. Kirja on tarkoitettu sinulle, joka haluat tukea toisia itseymmärryksen polulla. Sinulle, joka haluat vahvistaa, kannustaa, oivalluttaa toisia löytämään vastauksia omasta itsestään, omasta arjesta, omista teoista, ajatuksista, valinnoista. Apuvälineeksi itsereflektioon, kehityskeskusteluun, arkipäivän haasteiden ratkaisemiseen. Ajatusten virittäjäksi vuoden jokaiseen koulupäivään. Arjen vahvistukseksi niihin hetkiin, joissa sitä tarvitset. Kirjasta on iloa myös sinulle, joka tunnet, tiedät, hallitset arjen ja sen mukanaan tuomat haasteet.

Jokainen tarvitsemme hetkiä pysähtymiselle, miettimiselle ja itsereflektiolle pitääksemme mielemme virkeinä, pystyäksemme kehittymään, oppimaan, oivaltamaan.
“Älä koskaan kasva niin isoksi, ettetkö voisi esittää kysymyksiä. Älä koskaan tiedä niin paljoa, ettetkö voisi oppia jotain uutta.” (Kirjailija Og Mandino).
Voit kirjata ylös ajatuksiasi, tai jättää kirjaamatta. Voit käydä hiljaista keskustelua itsesi kanssa, tai virittää keskustelua kumppanisi, ystäväsi, työkaverisi kanssa. Tällä matkalla sinä määräät suunnan ja tahdin. Olkoon tämä sinun arjen innoittajasi
kohti hyvinvointia, innostusta ja itsemyötätuntoa. Kirjasi välineeksi muuttuvan maailman kohtaamiseen. Ole sinä itse se muutos, jota etsit!

Minna Kainulainen on vihtiläinen erityisopettaja, hyvinvointivalmentaja, joka myös kouluttaa
opettajia tunnetaitojen merkitysestä sekä valmentavasta työotteesta.

Lisätiedot

Paino 0.37 kg
Mitat

175 x 245 

Sivumäärä

80

Tuoteryhmä

Tietokirjallisuus

Valmistaja

Kainulainen, Minna